Revisjon per 10. mar. 2019 kl. 11:25 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

11. mai 2018

Ålgård - Vaulen 1-4 (0-3)

Ålgård tapte 1-4 for Vaulen fredag kveld, først og fremst fordi vi ble overkjørt den første halvtimen og kom tidlig under 0-3.

Ålgård fikk en forferdelig start på fredagens kamp mot Vaulen, og det stod 0-3 før vi passerte 20 minutter. Vaulen tok ledelsen da de løp gjennom og scoret allerede etter ti minutter. Like etterpå får Ålgård frispark på 25 meter, ballen slås opp i feltet og over Henneberg Bech, før den falt ned mellom beina på Vaulens keeper og i mål, men målet ble annulert for offside, før Vaulen øket på to skudd inne i Ålgårds sekstenmeter. Vi startet med 3-5-2, og spillet bedret seg etter at laget gikk tilbake til 4-2-3-1, og vi kom til flere brukbare muligheter frem mot pause. Nærmest var Zabi som fikk heade fra kloss hold, men Vaulens keeper klarte med en feberredning å skyve ballen ut til en corner.

Etter pause kom vi best i gang og reduserte fem minutter ut i omgangen på en stikker fra Amir til Vetle som sistnevnte satte pent helt nede ved stolperota, men Vaulen svarte umiddelbart, noe som endte med at vi satte ballen i eget mål. Etter dette skjedde det lite, Vaulen hadde et skudd i tverrliggeren og et skudd som Marius fikk slått unna, mens Broddi sendte avgårde et skudd som strøk på utsiden av stolpen. Positivt innhopp av Torben Nysted og Jan Erik Jakobsen.