Revisjon per 10. mar. 2019 kl. 11:26 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

6. september 2018

Ålgård - Bogafjell 3-0 (1-0)

Ålgård hadde ballen mest og vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Eden Zormah, Henrik Kommedal og Alexander Viland.

Ålgård hadde ballen mye før pause, og spilte seg mange ganger frem til gode innleggsposisjoner. Flere av innleggene var gode, men timingen på løpene inn i feltet manglet helt til det gjenstod fem minutter av omgangen. Amir Habibi satte fart ned venstrekanten, slik han hadde gjort ved flere anledninger, og slo 45 inn i feltet hvor Eden Zormah møtte ballen perfekt og skjøt ballen knallhardt i mål bak Bogafjells sjanseløse keeper. Dermed hadde Eden tegnet seg på scoringslista i comebacket i svart.

Etter pause fortsatte vi å ha ballen, og etter bare syv minutter sendte Bogafjell en forferdelig pasning bakover som Kotlica plukket opp, sendte videre til Henrik som rundet keeper og trillet ballen enkelt over mållinja til 2-0.

Kampen ble punktert på corner etter 74 minutter da Alexander Viland fikk pirket ballen i mål. Etter dette var det aldri tvil om hvor poengene skulle ta veien, og Ålgård byttet en del på mannskapet, noe som også gjorde at keeper Jeppe Cassim fikk sin debut i sluttminuttene.