Ålgård - Bryne 2 30. april 2018

Den utskrivbare versjonen støttes ikke lenger eller har rendringsfeil. Oppdater eventuelle bokmerker i nettleseren din og bruk nettleserens standard utskriftsfunksjon i stedet.

30. april 2018

Ålgård - Bryne 2 2-2 (2-0)

Vi ledet 2-0 til pause etter scoringer ved Christer Sivertsen og Vetle Birkedal, men da Bryne 2 så rødt, endte det 2-2.

Kampen startet jevnspilt, men Ålgård hadde ballen mest, mens Bryne nok spilte seg til de beste mulighetene det første kvarteret. Ålgård tok så godt tak i kampen og scoret to raske mål, først når Henneberg Bech slår en fantastisk pasning fra sin posisjon på venstrekanten, ballen ender opp hos Bauge som skyter ballen knallhardt inn bak keeper.

2-0 kom like etterpå da Vetle ble spilt gjennom, og alene med keeper satte han ballen til side for keeper og i mål. Bryne var rystet, og kun få minutter senere kunne Vetle igjen ha tegnet seg på scoringslista, men denne gang gikk skuddet over.

Kampen jevnet seg ut igjen etter dette, og da det nærme seg pause fikk Bryne flere store muligheter til å redusere, men skuddene var enten for svake, for dårlig plassert, og da de først traff mål med fynd og klem, stod Marius i veien.

Bryne åpnet andre omgang best, fikk direkte rødt for munnbruk på en spiller ti minutter ut i omgangen, men fortsette å presse og reduserte til slutt på en corner halvveis ut i omgangen etter flere store sjanser. Gjestene fortsatte kjøret, og mindre enn ti minutter senere var utligningen et faktum etter massivt press, vi klarer ikke å rydde unna, og Bryne skyter ballen til side for Marius fra ti meter.

Trykket fra gjestene holdt seg stabilt høyt gjennom neste hele omgangen, det var først mot slutten at vi klarte å sette trykk på Bryne. Tross det var det igjen Bryne som var nærmest scoring i sluttminuttene.

Sett under ett var det skuffende at vi ikke klarer å hale dette i land etter å ha ledet med to mål da Bryne fikk rødt, men med det trykket Bryne hadde gjennom nærmere 50 minutter, var det godt at vi i det minste fikk ett poeng.