Hopp til navigering Hopp til søk

12. april 2014

Ålgård - Fløy 2-4

Solås kunstgress ? tilskuere

Det regnet og blåste kraftig gjennom hele kampen, og forsøket på å notere havarerte allerede etter fem minutter da papiret gikk i oppløsning. Referatet blir derfor kort og etter hukommelsen:

Ålgård startet klart best og la press på Fløy og hadde flere fine muligheter, før Fløy-keeperen måtte strekke seg i full lengde etter 20 minutter og slå et velplassert skudd til corner. Den benyttet Ålgård godt, Nilsen møtte innlegget og headet ballen i mål. Rogvi fulgte opp allerede fem minutter senere da han løftet ballen over keeper fra sekstenmeteren og i mål.

Magnus i Ålgårds mål hadde derimot en helsvart dag, og bare noen minutter senere slo han et tilbakespill rett i føttene på en Fløy-spiller som satte ballen i mål. Etter halvtimen fikk Fløy corner, og den ble slått knallhardt på første stolpe hvor Ålgård hadde to spillere, men utboksingen endte i mål. Fem minutter senere var Fløy frempå igjen, et skudd fra 20 meter gikk over keeper og i mål til 2-3. Rett før pause ble ballen slått inn i feltet, keeper var ute og bokset, men traff ikke ballen skikkelig, dermed endte også den i mål.

Starten av andre omgang var kjedelig, men Ålgård fikk overtaket utover i andre omgang og styrte mer og mer, men uten scoring til tross for et par meget gode muligheter.