Ålgård - Frøyland 27. april 2015

27. april 2015

Ålgård - Frøyland 1-1 (0-1)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Alexander Mar Hallgrimsson satte ballen tre ganger i Frøylands mål, men bare ett ble godkjent, dermed ble det poengdeling mot Frøyland mandags kveld.

Ålgård startet friskest med et strålende angrep opp langs høyrekanten, Bala avanserte og la til slutt langs bakken tilbake inn i feltet til Andreas som burde scoret. Istedet trillet den til side for mål. Ålgård kjørte kampen det første kvarteret, men Frøyland kom mer med etter hvert, og fikk mange frispark like utenfor Ålgårds sekstenmeter.

Det var også slik Frøylands scoring kom etter halvtimen spilt, Svihus slo ballen mot første stolpe, og den tidligere Ålgård-spilleren, nå Frøylands kaptein, Sigbjørn Skjæveland, headet ballen inn i nærmeste vinkel.

Frøyland holdt trykket i flere minutter etter scoringer, men kampen jevnet seg ut frem mot pause.

Andre omgang ble langt bedre, og Ålgård satte tidlig høyt press på gjestene. Det tok derimot syv minutter før den første skikkelige sjansen kom, Rogvi spilte gjennom Hallgrimsson som skjøt ballen like til side for mål.

Bare to minutter senere fikk vi frispark oppe på høyrekanten, Yngve slo inn på første stolpe, Frøyland fikk ballen først unna, men vi bet oss fast, Yngve får på nytt ballen på kanten og går inn i feltet, ballen ble slått tilbake til Rogvi foran mål, og skuddet styrte Alexander Mar Hallgrimsson inn bak Jonas Høidahl i Frøyland-målet til 1-1.

Ti minutter senere kontrer Ålgård etter at Frøyland hadde en corner, Andreas spiller frem Hallgrimsson som skyter i mål under Høidahl, men tilskuere som satt helt til høyre på tribunen kunne fortvilet se at Hallgrimsson feilaktig ble avvinket for offside. Tross flere brukbare muligheter ble det ikke flere scoringer i en omgang Ålgård var klart best i, og dermed ble det ny poengdeling hjemme i Myrhålå.