14. august 2010

Ålgård - Fram Larvik 6-1 (4-1)

Gamle Ålgård stadion, ? tilskuere

EID!

Endelig kunne vi bruke ungdommens moteurtrykk "eid" om Ålgård versus Fram - for hjemmelaget eide gjestene i samfulle 90 minutter...

MÅL: 1-0: kanonfrispark av Rogvi 2-0: Edwin scorer på egen retur etter flott legg av Jonas 3-0: Edwin slår 45 til Gunnar som scorer sikkert 4-1: Andy kommer skrått og scorer alene med Kringlemoen 5-1: Andy flikker inn Håvards skudd 6-1: Monsen scorer alene med keeper etter heading av Paul

SJANSER: 11-2

CORNER: 8-3

KAMPEN: Noe famlende åpning, men etter ledelsen virket gjestene slagne. Vi vartet opp med flott angrepsfotball og elv om de reduserte ble kampen nærmest punktert med 4-1 på overtid av 1. omgang.

Kampen virkelig punktert med 5-1 like etter sidebytte, og en svak periode fulgte. Vi kom oss bra mot slutten og kunne puttet flere, det ble med en.

OVERRASKELSEN: Ketchup-effekten som kom i vår første hjemmeseier