Ålgård - Klepp 10. februar 2012

10. februar 2012

Ålgård - Klepp 2-1 (1-0)

Solås kunstgress, 30 tilskuere

Ålgård slo Klepp 2-1 i treningskampen på Solås fredag kveld etter to scoringer av Andreas Ravndal. Tore Rylandsholm spilte hele kampen for Ålgård.

Målene: 1-0 (12. min, straffe): Ålgård kontrer langs høyrekanten og ruller opp inn i feltet, Andy legges i bakken. Han setter selv straffen helt nede ved venstre stolperot. 2-1 (74. min): Skogen går ned på høyre side, legger inn foran mål og Andy header inn bak keeper.

1. omgang: Ålgård starter best og skaper trykk rundt Klepps engelsktalende keeper rundt 10. min. Vi scorer etter 12 minutter, men Fossmark var nære scoring både rett før og rett etter Andys straffescoring. Klepp kommer mer med etterhvert og kommer alene med Gunnar som redder med beina.

2. omgang: Vi bytter seks spillere i pausen, og Klepp kommer best i gang etter en kort pause i kulda på Solås. Etter 62 minutter har Klepp frispark utenfor hjørnet av 16-meteren, det ser ut som ballen går rett i mål og det står 1-1. Etter dette viser Skogen seg frem, Ålgård bruker kantene og kommer til flere store sjanser. Skogen var selv svært nær scoring seks minutter før slutt, men traff stolpen.

Overraskelsen: Tore Rylandsholm, ikke at han sprang frem og tilbake i 90 minutter, men at han var på banen i det hele tatt.

Kommentaren: -Tore skal spæla, så får me sjå. (Birk) - De e bare å signera NÅ! (Pål)