Ålgård - Pors Grenland 2-1 (1-1)

Gamle Ålgård stadion, 186 tilskuere

Pors slått!

Ålgård slo Pors og tross 30 minutter med 10 mann, seieren var fullt fortjent...

MÅL: (Referert av Arne Scheie): 1-0: Har dere sett på maken! Bjørn Erik Taksdal, eks Bryne, Klepp og Tønsberg, forøvrig ligger disse under 2-0 i dette øyeblikk, får kjempetreff, dere, og setter ballen helt opp i hjørnet. Tenk at vi skulle få oppleve dette!

2-1: Edwin Kjeldner, med fortid i Lyn, bruker sin presise venstrefot og finner, ja hvem andre, Håvard Urstad, dere, for en rekkevidde, for en timing, som scorer på en finfin heading.

SJANSER: 9-5

CORNER: 8-4

KAMPEN: En tett og jevn kamp, to ulike stilarter opp mot hverandre, der hjemmelaget lå kompakt og lot Pors trille en rekke uviktige baller - for så å kontre. To flotte frispark ga 1-1 til pause.

Et rødt kort tente Ålgård og de kjempet Pors ut av stilen, og hjemmelaget var nærmere 3-1 enn bortelaget var utligning.

OVERTRO SOM HJELPER: Kåre har jaget Kari på kamp to ganger i år = to seire!

SPRANG MEST: Jonas

VANT FLEST DUELLER: Håvard

PRESTASJONEN: Taksis frispark/Kleppes frispark/Vallands redning sekunder etter pause

RÅTT PARTI: Vi hører musikken fra bortegarderoben før kamp: Lady Gaga (Måtte bli minst et rødt kort)

OLUF: Kæ æ dette for et lagudtak?

OVERRASKELSEN (Davy Wathne): At jæmmelaget feiret som gale da ballen gikk i nættvæggen!