Ålgård - Randaberg 8. september 2012

8. september 2012

Ålgård - Randaberg 3-1 (2-0)

Gamle Ålgård stadion, 100 tilskuere

Ålgård slo Randaberg fortjent 3-1 lørdag etter scoringer av Jonas Vølstad Fjeldsbø og Andreas Ravndal (2).

Målene:

1-0 (1. min): Andy får ballen helt nede på venstrekanten, gir den til Skogen som setter fart og løper inn i sekstenmeteren. Han slår den til Jonas på andre stolpe som setter ballen sikkert i mål. 2-0 (32. min): Lieng får ballen på høyrekanten og legger inn. Andy møter ballen ved første stolpe og header ballen i bakken og inn i mål bak Randabergs keeper. 3-0 (76. min): Ballen slås inn i feltet, Andy plukker den ned og drar bort keeper før han setter ballen i det tomme målet.

1. omgang: Kjempestart på kampen når vi scorer allerede etter rundt 40 sekunder. Randaberg bruker tid på å riste av seg skuffelsen, men får en stor sjanse da Bigseth Olsen står alene med Valland som får ballen unna. Vi spiller trygt omgangen gjennom og har kontroll, det ble en del cornere, men vi scorer først igjen på et angrep langs høyrekanten etter halvtimen. Tomålsledelse ved pause var fortjent.

2. omgang: Randaberg går ut i hundre etter pause, men vi rir av de febrilske forsøkene på å få en tidlig redusering. Etter hvert setter det samme mønsteret seg som i første omgang, Ålgård har god kontroll og har en del cornere. Når Andy setter inn 3-0 et kvarter før slutt, er kampen kjørt, selv om RIL klarte å få sin redusering fem minutter før slutt.