12. mai 2016

Ålgård - Riska 1-3 (0-2)

Ålgård stadion, 250 tilskuere

Ålgård gikk på et nytt tap hjemme på Ålgård stadion, denne gang for Riska.

Ålgård hadde ballen mest før pause, men Riska var langt giftigere når de fikk tak i ballen og tok ledelsen på sin første sjanse etter 16 minutter da Runar Fløysvik fikk skutt fra 18 meter fra høyre mot lengste stolpe. 0-2 kom etter at vi klarerer fra forsvar, ballen lander hos en Riska-spiller som gir til Anders Ommundsen, han tar med seg ballen fremover, spiller frem Johannes Øksnevad på høyrekanten. Ommundsen var den eneste Riska-spilleren som fortsetter fremover mot fire våre, får igjen ballen på et innlegg fra høyre og styrer den til side for Eskil fra 10 meters hold.

Etter pause la vi tidlig om til 3-5-2 og gjorde fire bytter, vi kom stadig nærmere. Bala skapte et par sjanser fra høyrekanten før Monsen tok frispark rett utenfor Riskas sekstenmeter. Skuddet sendte han i lengste kryss, direkte i mål, etter 72 minutter.

Vi jaget utligning etter dette, men i kampens siste minutt kontret Riska opp langs høyrekanten, innlegget var presist, og ballen ble headet i mål av Kjetil Fjelde.