25. september 2010

Ålgård - SIF 4-0 (3-0)

Gamle Ålgård stadion, ? tilskuere

SIF greit parkert

Ålgård opptrådte profesjonelt i store deler av kampen mot SIF, og det holdt i massevis til en komfortabel seier...

MÅL: 1-0, Paul setter den fra kloss hold etter at Urs header corner tilbake i feltet - 2-0, Paul header Edwins corner kontant i nettet - 3-0, Urs finner Edwin etter klabb og babb, og alene med keeper sitter nummer tre - 4-0, Jonas med fint innlegg, Urs hiver seg og netter på bakre med sin lange fot

SJANSER: 10-0

CORNER: 4-4

KAMPEN: (Fortalt av Loen - uten copyright): Skandale! Kun 1-0 itte en halve time! Ja, ja 3-0 te pause æ itje årsverste, men itje langt ifrå. Jævlikt ringt itte pause, dette laje hadde rykt ner i frå tredje! Konne retta opp siste 12 minuttå, men NÆI!

OVERRASKELSEN: Svært mange var veldig misfonøyd med det som ble prestert

HJERTESUKKET: Klubben bør gå ut og gi Ole Søyland sin støtte!

MALURTEN: Dani fikk sitt tredje gule (Nå måtte riktignok dommer gi noen gule for å roe ned en kamp som var fordedelig stygg i samfulle 90 minutter)

ØYEBLIKKET: Vi moser ballen to ganger i tverrligger på 25 sekunder