Ålgård - Sandnes Ulf 2 18. mars 2013

18. mars 2013

Ålgård - Sandnes Ulf 2 1-0 (1-0)

Solås kunstgress, 50 tilskuere

Ålgård scoret som vanlig ett mål, og når årets første smultring var et faktum, ble det seier i kulden på Solås.

Mål: 1-0 (36. min): Tommy slår langt dypt fra venstrebacken, Andy vinner duellen med en sandneser og løfter ballen over Ulfs utrusende keeper.

1. omgang: Jevn start hvor begge lag spiller seg til et par cornere hver, men det tok hele 28 minutter før Edwin løsner kampens første skudd, men Ulfs keeper er nede og holder ballen. To minutter senere kontrer Ulf seg til overtall, men skuddet går i stolpen og ut. Ulf har ytterligere noen halvfarligheter før Andy åpner årets scoringskonto. Tre minutter før pause spiller ÅFK seg fint gjennom på venstrekanten, Meling legger ballen til slutt inn foran mål, men Ulfs keeper klarer å få hendene på headingen fra Simon.

2. omgang: Tilskuerene har knapt satt seg (må ha vært de i bilene) når Andy lader kanonen og dryler ballen via tverrligger og målstrek, selv om vi er noen som lurer på om ikke ballen var over streken, og ut igjen. Vetle fulgte senere opp med en heading i tverrliggeren, før Ulf kom seg til et par store sjanser. Den første var et frispark fra 16 meter hvor Janvier viste frem en sterk reaksjonsredning hvor han fikk slått ballen over til corner, mens undertegnede etter 78 minutter faktisk noterte ned Ulf-scoring. Janvier gir retur på et skudd, men headingen til Ulf viste seg å ha gått utenfor. Andy avsluttet ÅFKs sjanser for kvelden med å skyte knallhardt i nettveggen fra rundt 15 meter.

Oppsummering: Ålgård scorer som vanlig ett mål (i femte kamp på rad), men holdt nullen og fikk årets første seier.

Ellers: Treningsleiren er avlyst pga dårlige baneforhold i Danmark.