Ålgård - Sola 2 12. april 2018

Den utskrivbare versjonen støttes ikke lenger eller har rendringsfeil. Oppdater eventuelle bokmerker i nettleseren din og bruk nettleserens standard utskriftsfunksjon i stedet.

12. april 2018

Ålgård - Sola 2 7-1 (5-0)

Ålgård leverte festfotball da Sola 2 ble slått hele 7-1. Dette er Ålgårds største seier på nye Ålgård stadion.

Ålgård spilte sin beste omgang noen gang på nye Ålgård stadion torsdag kveld da Sola 2 ble fullstendig rundspilt etter alle kunstens regler. Kampen sist mot Nærbø ble raskt glemt da ÅFK gikk i angrep fra start og tok ledelsen allerede før det var spilt to minutter. Sola stilte med et ungt reservelag, og ga fra seg ballen på egen sekstenmeter da Zabi presset til seg ballen og trillet den enkelt inn bak keeper. Etter dette fortsatte vi å angripe, og Henrik ble sparket ned bakfra inne i Solas sekstenmeter da det var gått tolv minutter. Straffen hamret Amir knallhardt til side for keeper og i mål.

Ålgård spilte ballen gang på gang raskt i lengderetningen, og løpene kom fra alle kanter. Halvveis ut i omgangen løp Henrik forbi Solas stopper, fintet han halvveis ned til GUS og skjøt balllen med venstrefoten langs bakken på innsiden av keeper og i mål. Bare sju minutter senere var Henrik på ferde igjen, denne gang slår han frem til Bauge som ikke får avsluttet, må vende opp og legger tilbake til Sindre som hamret ballen i mål fra 14,5 meter. På overtid fastsatte Oliver Henneberg Bech pauseresultatet til hele 5-0 da han pirket ballen forbi Solas utrusende keeper, ballen trillet i stolpen og inn i mål. Dansken spilte sin første kamp på Ålgård stadion og var i likhet med hele angrepsrekka sylkvass før pause.

Ålgård så litt mette ut etter pause, og Sola 2 startet klart best, men mot spillets gang øket Henrik til 6-0 da han skjøt ballen knallhardt langs bakken og inn ved motsatt stolperot etter ti minutter. Andre omgang ble aldri den samme festforestillingen som første omgang var, og Sola 2 reduserte etterhvert, men fire minutter før slutt ble Vetle spilt gjenom, han løp fra Solas forsvar og sendte ballen mellom beina på keeper og i mål. Dermed endte årets første hjemmekamp i serien med rekordseier. 7-1 er Ålgårds største seier siden vi flyttet opp på nye Ålgård stadion i 2014.