Ålgård - Sola 31. mars 2015

31. mars 2015

Ålgård - Sola 0-2 (0-1)

Ålgård stadion, 70 tilskuere

Vi hang brukbart med i svingene, men Sola skapte flest muligheter og vant tirsdagens treningskamp i Myrhålå.

Kampen åpnet med mye balltrilling fra begge lag, men etter hvert tok Sola over mer av banespillet. Vi ble derimot ikke rundspilt og hang tålig godt med, men Sola presset mer de siste ti minuttene da snøen kom. Gjestene skapte flere sjanser på cornere, men det var til slutt et innlegg fra venstrekanten som ble headet i mål to minutter før pause.

Andre omgang var bare 11 sekunder gammel da Jonas fikk gult kort i sin første involvering i kampen. Det tok derimot litt lenger tid før den første muligheten kom, da ved Sola som spilte gjennom spissen, keeper nølte, og spissen lobbet ballen enkelt i mål til 0-2.

Vår første mulighet kom først etter halvspilt omgang, men skuddet til Jonas gikk i nettveggen. Ti minutter senere ble Hallgrimsson spilt gjennom og kom mot keeper med mann i ryggen, han forsøkte å dra seg forbi, men ballen endte utenfor.

Dermed kom vårt første nederlag siden 18. oktober i fjor.