5. april 2010

Ålgård - Staal 2-2 (0-2)

Solås kunstgress, ? tilskuere

Mye rusk i maskineriet

Ålgård spilte 2-2 (0-2) mot et solid Staal-lag, og viste at det er mye å jobbe med de to siste ukene før seriestart...

Mål:

1-2. Skogen stjeler ball etter solid jobbing av Monsen, går på tvers i 20 meter før han netter fint.

2-2, Framspill av Rogvi, lekker vipp av Per sender Skogen alene, vipper over keeper og i mål

Sjanser: 7-5

Corner: 8-3

Kampen: Vi virket tunge og presterte sirups-fotball i første omgang. Var på etterskudd uten ball og mye feil med ball. Staal hadde fem målsjanser og vi en etter halvtimen, Bøddi reddet dessuten straffespark.

Kom seg i 2. omgang, mer trøkk og bedre adresse på pasningene. Varierte bedre mellom langt og kort. Fikk utligning og viste på ny fin moral.

Kan bedres:

Innsats og aggressivitet ikke på fra start Pasningsspillet Pressarbeid Skaper 1 sjanse på 11 dødballer En del rot i eget forsvar

Positivt at....

Vi henter opp 0-2 Monsen, Per og Gunnar gjorde fine innhopp Skogen med to fine scoringer Rogvi fikk vist fram pasningsfoten Overraskelsen: Starten, hvor Staal var mye tøffere og giftigere enn oss