13. september 2010

Ålgård - Start 2 2-2 (1-0)

Gamle Ålgård stadion, ? tilskuere

Sterk prestasjon mot sterk motstand

Ålgård og Start 2 spilte 2-2 (1-0) i en spennende og god 2. divisjonskamp på Ålgård stadion...

MÅL: 1-0: Edwin snappet opp ballen fra Trond Heim, forserte inn i banen og fyrte av årets mål helt oppe i hjørnet fra 27 meter uten sjanse for Jan Mayen i Start-buret. 2-1: Sven Skegrensa feller Andy og bør få rødt, men vi får uttelling i form av nydelig frispark helt oppe i krysset av Taksi.

SJANSER: 7-3

CORNER: 3-6

KAMPEN: Meget solid førsteomgang der vi lå lavt og kontret, produserte 3 sjanser hvorav Edwins perle, mens gjestene kun hadde to halvsjanser.

Stormløp mot oss like etter pause, men vi red det av og Andy traff tverrligger, minuttet etter scoret de etter passivt forsvarsspill. Vi kom til hektene igjen og fikk ledermålet, men en uheldig sprett ga straffe og 2-2.

ØYEBLIKKET:

Velg fritt mellom våre 2 mål!

OVERRASKELSEN:

Start tok kampen meget seriøst, var på Ålgård hotell og jublet som gale for utligningene - har vi noe å lære?