8. mai 2010

Ålgård - Vard Haugesund 1-2 (0-1)

Gamle Ålgård stadion, 210 tilskuere

Surt tap

Ålgård tapte 1-2 (0-1) for Vard i en kamp der hjemmelaget med rette følte seg snytt ved full tid...

Dommer: Trond Egil Hansen, Nord - meget svak dommerprestasjon, inkonsekvent og en rekke feil frispark begge veier.

Mål: Andy (Per)

Sjanser: 5-3

Corner: 6-5

Kampen: Meget god start av oss, men som ifjor fikk Vard ta ledelsen godt hjulpet av en horribel dommeravgjørelse. Dermed kom vi litt ut av det, og det var tamme saker frem til en god avslutning på omgangen.

Stampet litt også etter pause, og da de fikk 2-0 ut av ingenting så det mørkt ut. Reduseringen tente oss, men ikke nok til å få fram de forløsende pasningene og avslutningene. Dermed et ufortjent tap i en kamp vi styrer, men der den siste litte gutsen manglet.

Overraskelsen: Ingen russ krøp rundt banen i pausen