Ålgård - Vindbjart 18. august 2012

18. august 2012

Ålgård - Vindbjart 1-1 (0-1)

Gamle Ålgård stadion, 100 tilskuere

Før årets sesong hadde vi aldri spilt uavgjort mot Vindbjart. Nå har vi to. Vindbjart tok ledelsen som vanlig ved Øyvind Gausdal, men Andreas Ravndal utlignet med en nydelig lobb over gjestenes keeper.

Målet:

1-1 (50. min): Andy spilles gjennom, alene med keeper lobber han ballen i mål via stolpen.

1. omgang: Vi spiller oss til noen store sjanser, nærmest er Andy som skyter i stolpen. Vindbjart har også noen sjanser, og det er ikke overraskende at det er Øyvind Gausdal som gir venndølene ledelsen etter 40 minutter. Scoringen var hans tiende på sju seriekamper mot oss.

2. omgang: Vi er heldige at ikke nevnte Gausdal øker ledelsen kun tre minutter etter pause, men han klarer på uforklarlig vis å sette ballen utenfor fra en meters hold på åpent mål. Istedet scorer vi, og derifra og ut har Ålgård god kontroll, men ballen vil ikke mellom stengene hos gjestene.