Ørn Horten - Ålgård 2-1 (1-1)

Lystlunden, ? tilskuere

Årsverste i Ulystlunden

Ålgård tapte fortjent for Ørn i Lystlunden og opplevde for første gang på lang tid å være sluttkjørt da spurten skulle settes inn..

Mål: Per spiller igjennom Skogen som skaffer seg rom og lobber elegant over Jan Solo

Sjanser: 11-5

Corner: 3-2

Kampen: Ørn åpnet best i medvinden, vi hang brukbart med, de fikk noen halvsjanser, men etterhvert bedre med og stor sjanse ved Taksi. Åpen kamp til vi kortsluttet ien 10 minutters periode der de skulle hatt 1,5 straffe, det ble dømt på den halve og 1-0. Skogen med gigantsjanse på overtid, men de ledet etter relativt jevn omgang.

Rimelig jevn åpning etter pause, før vi fikk utligning, og i noen minutter så vi ut som et vinnerlag. Gradvis datt vi ut av det , og siste 20 var et sammenhengende mareritt. De brant sjanse på sjanse, men den måtte komme og gjorde det også etter 77 minutter. Krampaktig sluttspurt med en halvsjanse til Andy som eneste resultat.

Overraskelsen: At vi gikk tomme på slutten