Hopp til navigering Hopp til søk

31. juli 2012

Brann 2 - Ålgård 1-0 (1-0)

Brann stadion, 70 tilskuere

Ålgård tapte 1-0 for Brann 2 på Brann stadion, men hadde fortjent poeng etter store sjanser og et uforståelig annullert mål.

1. omgang: Ålgård var farlig frempå ved et par anledninger innledningsvis, Andy var nærmest mål da han satte ballen i stolpen. Istedet klarte Brann 2 å ta ledelsen etter 18 minutter, og vi får problemer mot ballsikre bergensere som rir ledelsen inn til pause.

2. omgang: Mye av det samme de første 25 minuttene, men Ålgård hever seg mot slutten og skaper noen store muligheter. Vi har ballen i mål, men selv ikke bergenserne på tribunen har noen forklaring på hvorfor målet blir annulert. Mot slutten har Brann 2 også sine muligheter til å øke ledelsen, hovedsakelig fordi vi jager utligning. Totalt sett en mye bedre kamp enn mot Nest-Sotra før ferien.

Sitatet: -Gratulerer med dagen, Gunnar! Ingen kort i presang i dag! (Birk håper, men Gunnar får gult kort)