Brodd - Ålgård 30. mars 2012

30. mars 2012

Brodd - Ålgård 1-2 (1-1)

Midjord stadion, 30 tilskuere

ÅFK vant fortjent på Midjord fredag kveld etter scoringer av Daniel Grønning og Gunnar Valsson.

Målene: 1-1 (44. min): Ålgård får frispark fra 20 meter, Daniel skyter i muren, men skyter så returen i lengste.

1-2 (50. min): Andy får ballen innenfor Brodds sekstenmeter, legger motsatt til Gunnar som skyter hardt opp og i mål. Keeper ventet skudd fra Andy og kaster seg forgjeves etter ballen.

1. omgang: Ålgård begynner godt, men det er Brodd som scorer først da de skyter et frispark fra 20 meter i stolpen og inn. Det er fullt fortjent når utligningen kommer rett før pause, vi hadde flere store sjanser i løpet av omgangen bl.a. ved Thuns og Skogen.

2. omgang: Vi scorer med en gang, og burde helt klart øket da Vetle ble spilt alene gjennom. Men til tross for flere muligheter, og til tider høy temperatur, ender kampen med fortjent borteseier.

Øyeblikket: Birk jubler for scoring mens Daniel legger ballen til rette for frispark.