Bryne - Ålgård 28. januar 2012

28. januar 2012

Bryne - Ålgård 3-1 (2-0)

Loen, 150 tilskuere

Bryne var mest effektive på sine muligheter i treningskampen på Loen på Nærbø lørdag, og da hjalp det ikke at Fredrik Fossmark reduserte til 1-2 og Valland leverte en fantastisk dobbeltredning på straffe.

Målet: 1-2 (50. min): Brynes keeper står litt langt ute da Fossmark tar ned ballen på 30 meters hold, skuddet går inn like under tverrliggeren og keeper er litt for sent ute.

1. omgang: Bryne stod høyt og presset oss etter hvert bakover. Etter 14 minutter spilles en Bryne-spiller gjennom mellom stopper og back og skyter i mål fra 12 meters hold. 2-0 kom på corner etter tafatt spill i Ålgårds forsvar. Ballen ble slått på andre stolpe, Bryne fikk enkelt gå opp og heade ballen i mål. Andy fikk 4 gode sjanser, blant disse et skudd over på åpent mål fra 2 meter, men det stod 2-0 til Bryne til pause.

2. omgang: Bryne skiftet 7 spillere i pausen, og Ålgård reduserte tidlig i omgangen. Etter 54 minutter fikk Bryne straffe, Tommy Høiland satte straffen hardt nede ved stolperota, men Valland var nede og reddet. Høiland fikk returen i fanget, men Valland kastet seg inn og fikk foten på ballen slik at den gikk over tverrliggeren til corner. Ålgård fikk frispark utenfor Brynes sekstenmeter (nesten helt nede ved dødlinja) etter 65 minutter, Brynes keeper bokset ballen fremover og startet en kontring som endte hos Gix som løp fra Ålgårds forsvar og fastsatte sluttresultatet til 3-1.