Bryne 2 - Ålgård 20. juni 2016

20. juni 2016

Bryne 2 - Ålgård 1-1 (0-0)

Bryne stadion, 80 tilskuere

Bryne tok ledelsen sent i kampen mot spillets gang, men vi utlignet da Kyvik headet ballen inn nede ved lengste stolpe.

Ålgård åpnet med et skudd like utenfor etter bare noen minutter, men etter hvert overtok Bryne mye av spillet. Bryne fikk et frispark i farlig posisjon utenfor sekstenmeteren etter et kvarter, ballen ble slått inn i feltet, men Eskil plukket den under press. Vi kom bedre med og skapte flere fine muligheter, Marius i Bryne-målet gjorde det vanskelig for seg selv da han driblet av Aslak innenfor egen femmeter, men slapp unna med det, mens Bala og Amir skapte problemer for Bryne på kantene.

Bryne kom til et par skudd mot slutten av omgangen, først da de tråklet seg gjennom i midten, og like etterpå fra venstrekanten, men begge gangene var Eskil nede og holdt ballen. Vi fikk flere kontringsmuligheter på kantene, men uten å sette Marius på store prøver.

I det første kvarteret etter pause er det Bryne som har presset, men kommer ikke nærmere enn et skudd like over mål. Den største sjansen får vi når Aslak får ballen høyt oppe på høyrekanten, legger tilbake til Amir som fra fem meters hold skyter rett på Brynes keeper.

Ålgård overtok mer og mer av spillet utover i andre omgang, men etter å ha skapt store problemer for Brynes forsvar, kommer Bryne mot spillets gang opp på deres høyrekant, slår inn foran mål, og på baksiden av våre stoppere setter Bryne ballen i mål.

Det tok bare tre minutter før vi utlignet. Ballen slås inn i bakrommet, Kyvik er våken og header ballen i lengste. Etter dette jaget vi seier, men Bryne var svært nær scoring på flere innlegg fra venstre. Et av de ble headet i mål, men avblåst for offside. Kyvik var svært frisk etter at han kom inn og jobbet knallhardt på topp, men vi får ikke flere mål og dermed ender kampen med 1-1.