Revisjon per 5. mar. 2019 kl. 16:17 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

24. februar 2018

Bryne 2 - Ålgård 4-4 (4-1)

Det så håpløst ut ved pause, men Ålgård kjempet seg tilbake mot Bryne lørdag og klarte 4-4 etter scoringer av Ilijaz Krantic, Zabi Habibullah og Vetle Birkedal (2).

Vi fikk en forferdelig start på kampen med to baklengs allerede etter syv minutter, og uten at vi hadde vært over midten i det hele tatt. Bryne gikk offensivt ut, presset oss tilbake, og etter fire minutter slo de inn fra sin venstrekant. Vi står og ser på at de header inn 1-0. De øker på en straffe, men jeg og de som stod rundt meg klarte ikke å se hvorfor de fikk den. Vår første mulighet kommer halvveis ut i omgangen på et høyt fremspill i bakrommet, Vetle starter perfekt, men keeper når ballen først og måker ballen unna. Etter 28 minutter får vi frispark på 20 meters hold, Ilijaz skyter ballen over muren og direkte i mål. Etter dette så kampen jevnere ut, men på slutten av omgangen kommer Bryne for lett til. Først får de skyte upresset fra 20 meter og over Marius og i mål, før vi får noe tilnærmet en reprise av 1-0-scoringen, men denne gang fra motsatt side.

Ved pause så det stygt ut, men etter pause demmer vi opp, selv om Bryne er nær scoring ved et par anledninger. Vi redder på streken 20 minutter før slutt etter massivt press, og de er også svært nær scoring på et par anledninger i sluttminuttene. Men i andre omgang skulle vi ha marginene på vår side. Halvveis ut i omgangen ble Zabi spilt fri, han løp gjennom og satte ballen til motsatt side for keeper. Umiddelbart etter at vi redder på streken går vi i angrep, Vetle får ballen på 20 meters hold og løfter ballen over keeper og i mål. Bare minuttet senere er vi i angrep igjen, Zabi er på vei gjennom, men keeper kaster seg og slår ballen ut til Vetle som går ut til sida og skyter i mål. Dermed hadde vi scoret tre mål på fem minutter.

Vi var også svært nær å avgjøre kampen i sluttminuttene, men det var som sagt også Bryne. Bryne 2 er et godt lag, men vi gir bort alt for enkle mål. Likevel en positiv opplevelse sett fra sidelinja at vi klarer å komme tilbake i kampen.