Bryne 2 - Ålgård 3. september 2018

Revisjon per 1. mar. 2019 kl. 11:58 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag) (Ny side: 3. september 2018 <b>Bryne 2 - Ålgård 2-1 (2-0)</b> Ålgård ble overkjørt av Bryne 2 før pause, men hjemmelaget ledet bare 2-0 før Ålgård kom langt sterkere med i a…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

3. september 2018

Bryne 2 - Ålgård 2-1 (2-0)

Ålgård ble overkjørt av Bryne 2 før pause, men hjemmelaget ledet bare 2-0 før Ålgård kom langt sterkere med i andre omgang. Einar Øvstebø headet inn en tidlig redusering, men kampen endte 2-1.

Ålgård åpnet best og var farlig frempå allerede etter to minutter på et frispark, men Bryne tok etterhvert over og skapte et trykk som endte i en scoring etter åtte minutter. Bryne fikk avsluttet, Marius måtte kaste seg og fikk såvidt en hånd på ballen, men Simen Næss var frempå og satte ballen bak Marius.

Spillet foregikk etter dette stort sett på vår banehalvdel, vi hadde noen sporadiske tilløp til kontringer, men Bryne fikk corner på corner og hadde slått seg ned rundt vår sekstenmeter. Like før pause fikk Bryne drømmetreff fra 18 meters hold, og ballen føk i vinkelen bak sjanseløse Marius.

Ålgård kom ut langt friskere etter pause og satte Bryne under press. Etter fire minutter fikk vi frispark på 25 meters hold utenfor sekstenmeteren, Samir slo ballen på bakre stolpe, bak Brynes stoppere, og Einar møtte innlegget og headet ballen kontant i mål til redusering.

Andre omgang var langt jevnere enn første, til tross for at Bryne utover i omgangen fikk en del muligheter, men nå skapte vi også muligheter på kontringer uten at vi spilte oss til de store sjansene. Dermed endte kampen med respektable 2-1 mot et meget sterkt Bryne-lag.