10. juni 2012

EIK - Ålgård 0-1 (0-1)

Idrettsparken, 421 tilskuere

Ålgård temmet tigrene

Ålgård fortsatte fremgangen i de siste kampene og kriget seg til tre poeng i tigrenes rike. Kampens eneste mål kom da Daniels innlegg gikk direkte i mål.

Målet: 0-1 (19. min): Dommer ser an Ålgårds fordel, men blåser til slutt frispark. Torger legger kort til Daniel som slår et innlegg som går direkte i mål.

1. omgang: Tett og hard start, ifølge dommeren som gir Ålgård to gule kort før publikum har satt seg. Ålgård fortsetter trenden fra de to foregående kampene og leverer en meget god omgang der Daniel setter kampens eneste mål. Skogen, Andy og Vetle var en konstant trussel mot EIKs forsvar, mens Henning, Gunnar og Sigbjørn gikk i krigen på midten. Valland leverer en praktredning med føttene etter en halvtime, EIKs største sjanse i kampen.

2. omgang: Omgangen starter med Skogen-show, og EIK forsvaret har sin fylle hyre med å holde sin hjemvendte sønn (heldigvis bare på besøk) fra nettkjenning. Det blir ampert på tampen når dommer bestemmer seg for å dele ut kort i vilden sky (riktignok begrenset til de hvitkledte), men forsvaret holder stand og vi drar hjem med tre særdeles velsmakende poeng.

Øyeblikket: Gunnar drar en finte, to EIK-spillere braser inn i hverandre.