21. januar 2012

EIK - Ålgård 3-0 (2-0)

Randaberg Arena, 120 tilskuere

Samspillet satt best for EIK

EIK var best i begge omganger og vant fortjent 3-0 mot Ålgård i Randaberg-hallen lørdag.

1. omgang: Ålgård startet godt de første 10. minuttene, men etter det handlet det meste om EIK. Ålgård ble presset bakover av samspilte egersundere, men den første store sjansen kom først etter 41 minutter da et skudd/pasning ble tuppet ut i siste liten til corner. To minutter senere stormet EIK opp venstrekanten, slo ballen hardt inn foran mål der EIKs spiss satte ballen utagbart til venstre for Valland. Ålgårds eneste sjanse i omgangen kom da Fossmark skar inn mot mål fra venstre, keeper var på ballen, men den fortsatte inn foran mål der EIK fikk avklart i siste øyeblikk. Klareringen ble til en kontring, EIKs spiss havnet alene med Valland og økte til 2-0.

2. omgang: Skogen kom inn i pausen og bidrog sterkt til at Ålgård var friske i starten av 2. omgang. Ålgård fikk noen sjanser i løpet av omgangen, men etter 80. minutter tråklet EIK seg gjennom Ålgårds midtforsvar og fastsatte sluttresultatet til 3-0. Ålgård har mye å gå på, men med ni nye spillere kan vi ikke akkurat forlange at samspillet skal sitte som spikret fra første øyeblikk.

Øyeblikket: Valland drar av en EIK-spiller innenfor egen fem-meter. Prøver han på noe tilsvarende i en seriekamp, må vi nok gi Odd-Magne surstoff i etterkant.