Fløy - Ålgård 15. mai 2008

15. mai 2008

Fløy - Ålgård 6-1 (4-0)

Colorlinebanen, ? tilskuere

Meget god start, vi presset relativt høyt og fikk corner etter 28 sekunder. Ingen lag skapte sjanser første 25, men vi var vel så gode og begynte virkelig å få troen. De spilte seg så enkelt gjennom og tok ledelsen. Like etter drømmetreff i krysset fra 35 meter og det virket kjørt. Ny avdribling og scoring like etter og det stod 3-0 etter 33 minutter. 4-0 kom da vingen fikk stå helt alene på opprulling og alle lurte på hvor Jokki var. Han lå igjen skadet etter en dødball for oss.

Hevet oss etter pause i det som mest fortonet seg som en transportetappe. De økte, vi "utlignet" i 2. omgang, men for å strø salt i såret vant de også denne omgangen ved å nette 3 minutter på overtid. Oppsummert: Vi ble muligens litt høye på pæra og for lite kyniske da vi så hvor greit vi holdt følge i starten, glemte å holde laget kompakt, og da smalt det.