24. juni 2010

Fløy - Ålgård 3-0 (2-0)

Colorlinebanen, 300 tilskuere

Hatten passet!

Ålgård fikk så hatten passet - hva nå det betyr - og reiste fra Flekkerøy med 0 poeng og 0 mål...

Fløybanen (Ikke den, ikke den, men denja)

LAGET: Vall, Svein, Rog, Henk, Li, Mon, Ur, Taks, Dan, Skog, Andy

Subs: Bødd, Paul, Per, Aslak

(Vi håper at vi på et tidspunkt spiller med Per, Paul og Espen)

FLØY: Håvard Haugesund - Kjell Erstue, Jens Idig, Stig Inn, Kim Då - Erik Fattig, Finn Fram, Sondre Lommelerke, Cato Trefire - Bo Sentralt, Helge Fylla

Subs: Ove Rogut, Christoffer Narkotika, Vegard Oggrunn, Jonatan Regulering

Trener: Raymond Dummenek

MÅL: -

SJANSER: 6-2

CORNER: 5-2

KAMPEN: Grusom start med 0-1 etter 3 minutter, de stod høyt og vi fikk lite til, 0-2 etter 14, men utover i omgangen begynte vi å komme mer til hektene.

Kampen drept 3 min ut i 2 omgang, herfra og inn en lite trivelig transportetappe for begge lag.

OVERRASKELSEN: Åge Hareide til stede og vi så ikke han lo med hele fjeset en eneste gang

VÅRE BESTE: Daniel, Per, Valland