Fyllingsdalen - Ålgård 24. august 2013

24. august 2013

Fyllingsdalen - Ålgård 2-1 (2-0)

Varden Amfi, 70 tilskuere

Ålgård tapte 2-1 for Fyllingsdalen på Varden lørdag. Marius Halvorsen fikk sin første seriekamp da han kom inn i pausen, mens Daniel Tu Storhaug reduserte for Ålgård på overtid.

Jevnspilt start hvor vi henger godt med, vertene har presset en liten stund, men vi kommer sterkt tilbake frem til Fyllingsdalen scorer. Kallevik skyter fra 16 meter, og skuddet går mellom hendene på Janvier og i mål. Etter dette spiller vi en svak første omgang, Fyllingsdalen spiller seg gjennom to minutter før pause og Kåven setter ballen sikkert i mål på bakre stolpe.

Janvier har vært småskadet hele uka og i pausen måtte han kaste inn håndkledet. Dermed var det klart for Marius Halvorsens første kamp i 2. divisjon. Han klarte seg godt, tok det som kom, til tross for at det ble ganske åpent bakover på slutten da vi satset alt på en redusering.

Målet kom på overtid da Torger gikk fremover, fikk med seg ballen og forsøkte et skudd fra skrått hold. Keeper reddet, men måtte gi retur til Tu som satte ballen sikkert i det tomme målet.

Vi spilte en brukbar andre omgang, fikk riktignok en del sjanser i mot da vi jaget redusering, men kampen totalt sett var under pari. I dag manglet vi det lille ekstra vi har hatt i kamp etter kamp i det siste, og mange endringer fremover på banen gjorde sitt til at pasningene ikke helt satt slik vi er vant til.