Jerv - Ålgård 29. september 2012

29. september 2012

Jerv - Ålgård 1-2 (1-0)

Levermyr stadion, 150 tilskuere

Jerv ledet 1-0 ved pause, men Ålgård snudde kampen etter scoringer fra Espen Skogen og Fredrik Fossmark, i tillegg til at Gunnar Steinsland stengte buret i andre omgang.

Mål: 1-1 (71. min): Jonas får ballen på høyrekanten og forserer før han slår ballen forbi to Jerv-spillere til Fredrik som sender ballen videre mot høyre til Skogen. Keeper er utspilt og Skogen setter ballen i tomt mål. 1-2 (75. min): Vi har frispark på midtstreken, helt nede ved høyre sidelinje. Ballen slås opp i midten, Fredrik krangler med seg ballen og er alene med keeper når han pirker ballen forbi keeper og i mål.

1. omgang: Svak start på kampen for vår del. Upresist med pasninger og det er noe tamt over spillet. Jerv ser ikke ut som et lag som slåss for å holde seg oppe i 2. divisjon, men får 1-0 etter 21 minutter. Det siste kvarteret hever vi oss kraftig og får to store muligheter, først når Henning header en corner like utenfor og så når Jonas får skutt fra 7 meter, men Jerv tar ledelsen med seg til pause.

2. omgang: Omgangen starter jevnspilt, og Jerv har en god periode med flere brukbare muligheter, men nå begynner Gunnar Steinsland i Ålgård-målet å vise seg frem og leverer flere gode redninger. Vi får en scoring umiddelbart etter at Jonas og Skogen bytter side, og tar noe heldig ledelsen like etterpå ved Fredrik. Vi styrer kampen etter dette, helt til det er noen få minutter igjen og vi trekker oss helt tilbake og tar i mot alt de kan sende mot oss. Steinsland leverer et par utrolige redninger helt på tampen, først når Jerv kommer gjennom på vår høyrekant, så strekker han seg helt opp mot krysset og plukker ut en ball som er på vei inn, og redder poengene for oss.

Resultatet betyr at Jerv rykker ned til 3. divisjon.