Klepp - Ålgård 9. februar 2018

Revisjon per 6. mar. 2019 kl. 16:26 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag) (Ny side: 9. februar 2018 <b>Klepp - Ålgård 2-3 (1-1)</b> Det var surt og kaldt på Klepp fredag kveld, men spillet varmet, og scoringer fra Henrik Kommedal (2) og Oliver…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

9. februar 2018

Klepp - Ålgård 2-3 (1-1)

Det var surt og kaldt på Klepp fredag kveld, men spillet varmet, og scoringer fra Henrik Kommedal (2) og Oliver Sælevik sørget for at Klepp ble slått 3-2.

Klepp kom best i gang, og i åpningsminuttene foregikk mye av spillet på vår banehalvdel. Det var også hjemmelaget som fikk den første sjansen da de etter ni minutter la inn fra sin venstre side. Vi ble stående og se på, mens Klepp fikk hamret ballen opp i nettaket på bakerste stolpe. Dette vekket Ålgård, og med unntak av en liten periode i andre omgang, styrte vi mye av spillet og så farligst ut når vi var i angrep. Henrik Kommedal var flyttet helt frem som spiss, og bare fem minutter etter Klepps ledermål driblet han seg helt inn på ti meter hvor Klepps keeper fikk blokkert skuddet. Dette ga tydeligvis keeper massevis av selvtillit, i den grad at han trodde det var lurt å drible av Henrik etter et tilbakespill halvveis ut i omgangen. Henrik fikk med seg ballen og kunne rolig trille inn utligningen i det tomme målet.

Klepp sørget for å dekke opp Henrik etter dette, noe som ga Sven rom til dype løp. Han fikk avsluttet to ganger, men keeper klarte ved begge anledningene å styre skuddene til corner. Klepp kunne ha tatt tilbake ledelsen få minutter før pause, men Marius var lynraskt nede og styrte et knallhardt skudd fra skrått hold ut til corner. Hjemmelaget hadde vinden i ryggen før pause og hadde nok en fordel av å ha regnet/sluddet i ryggen.

Etter pause trykket Ålgård på, og det tok ikke lang tid før Halldor spilte Henrik nydelig fri, og Henrik skjøt hardt langs bakken til side for keeper. Det stod 2-1 helt til det var fem minutter igjen, denne gang var det Samir Habibi som vant ballen høyt på Klepps banehalvdel, ballen gikk videre til Sindre som la en perfekt pasning langs bakken til Oliver som alene med keeper sendte ballen langs bakken og i mål. Klepp reduserte riktignok med et kanonskudd via stolpen og i mål minuttet før slutt, men Ålgård fikk fortjent sin første seier for året med offensivt og direkte spill som varmet i det ufyselige været på Jæren.