Revisjon per 30. mar. 2019 kl. 17:00 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

21. juni 2018

Lura - Ålgård 2-0 (0-0)

To steg frem, ett tilbake, er det noe som heter, og etter to gode kamper tok vi et steg tilbake mot Lura torsdag kveld.

Lura var best før pause, og hadde flere store sjanser ved tidligere ÅFKer Espen Nygaard, men skuddene gikk heldigvis for oss over. Nærmest var de på en corner etter 13 minutter da Broddi reddet en heading på streken. Vi klarte aldri å sette noe særlig press på Lura, stort sett ble det slått langt fra eget forsvar mot Henrik som ble nokså alene på topp.

Vi kom bedre med etter pause og fikk løftet spillet inn på deres banehalvdel, men uten at vi klarte å skape de store sjansene. Istedet ødela to situasjoner midtveis i omgangen kampen for vår del. Lura fikk (bokstavlig talt) et frispark på 17 meters hold. Dette skjøt de knallhardt i muren, og vi er for sene med å komme på returen. Lura klarte dermed å komme først på ballen og skjøt den hardt i mål. Kun tre minutter stod det derimot 2-0. Det så ut som Marius forsøkte å skjerme et skudd utenfor stolpen. Problemet var at ballen ikke gikk ut, men traff stolpen, returen ble satt kontant i mål av Lura. Først mot slutten klarte vi igjen å sette press på Lura, men keeper holdt et hardt skudd i fast grep, og dermed ebbet kampen ut med tap.