Loen, ? tilskuere

Mest positivt: Solid bakover, villig og bra på sidene, mange fine avslutninger

Mest negativt: Ennå perioder med for mange feilpasninger og vanskelige valg

Kommentaren: - Vent någen år te (Gunnar på spørsmål om han vil være kaptein)

Kampen: Vi åpnet greit, men ikke før 1-0 etter 9 minutter ble det fart i sakene. Vi økte like etter og Nærbø hang ikke med i det hele tatt og vi viste mye fint spill. Aleks og Jonas herjet på høyresiden, mens Tommy var god på venstre. Gunnar styrte sentralt, mens Øystein fortsatte sitt flotte spill på topp. Hjemmelaget skapte ikke en eneste sjanse før pause, det sørget en solid 4er bak for. Aleks er nevnt, også solide saker av Henke, Rogvi og en spillesugen Daniel.

Litt mer Hawaii etter pause, vi lot Nærbø skape 3 målsjanser, mens vi selv hadde 6, hvorav 2 gikk inn. Rogvi brente i tillegg et straffe. Andreas svært friskt pust på høyrekanten, men vi kunne egentlig trukket fram de fleste. Nå skal det sies at hjemmelaget var uvanlig tamt, men det er heldigvis ikke vårt problem.