13. februar 2010

Randaberg - Ålgård 2-1 (1-1)

Randaberg kunstgress, 123 tilskuere

Tap mot Randaberg

Ålgård var klart best i første omgang mot Randaberg lørdag, men Randaberg kom sterkt tilbake i andre omgang og vant til slutt 2-1.

0-1, 34 min: Andreas (Jonas) 1-1, 37 min: Chris Danielsen 2-1, 60 min: David Berg

Kampen var semifinale i vinterturneringen for 2. divisjonslag, hvor turneringsvinneren i løpet av helga går til sluttspill i Lillestrøm. Ålgård startet klart best og skapte store problemer for et usikkert Randaberg-forsvar. Skogen og Øystein sprang mye på topp og med støtte fra midtbanen ble ballen ofte vunnet høyt oppe på banen.

Målet kom først etter 34 minutter da Jonas utfordret på høyresiden, kom seg forbi Randabergs venstreback og slo ballen inn foran mål langs bakken. Andreas fikk æren av å sette ballen i mål. Etter dette kom Randaberg raskt mer med og utlignet allerede tre minutter senere. 1-1 var pauseresultat, men Ålgård burde ledet etter sjansene å dømme.

Randaberg var langt mer med i andre omgang og scoret etter rundt ett kvarter.

De første 35 minuttene kunne vi trukket frem mange som var gode, kampen sett under ett var det vanskeligere å peke på noen.