26. mai 2012

Randaberg - Ålgård 0-2 (0-1)

Randaberg stadion, 140 tilskuere

Lørdag var innsatsen litt høyere, det ble løpt litt lengre og vi var villig til å tåle litt mer smerte enn i tidligere kamper. Oppsummert til slutt stod vi igjen med litt flere poeng.

1. omgang: Frisk omgang av Ålgård som hadde flest og de største sjansene. Innsatsen var opp et par hakk fra de siste par kampene, og det gav særlig frukter på midten hvor Gunnar var tilbake og satte seg i respekt. Frustrerte Randaberg-spillere måtte ty til ulovligheter, og to av dem skal være glade for at de fullførte omgangen. Helt på tampen kunne Andy ha øket ledelsen, men skuddet traff stolpen uten å krysse mållinja.

2. omgang: Kampen var knapt blåst i gang igjen før ÅFK gikk rett i strupen på RIL, og det stod 2-0. Dette så ut til å skape trygghet i rekkene, uten at vi slapp oss nedpå av den grunn. Randaberg hadde noe som minnet om en sluttspurt rundt kvarteret før slutt, men det så farligere ut de gangene vi kontret når RIL måtte frem for å prøve å redusere.

Målene: 0-1 (15. min): Torger Motland skyter straffen steinhardt og midt i mål etter at Vetle ble lagt i bakken idet han var på vei gjennom Randabergs forsvar. 0-2 (47. min): Daniel spiller gjennom Vetle som løper opp høyrekanten og legger et nydelig innlegg, Andy kaster seg frem og header i mål.

Sitat:

-Hei! Han tar ballen med hendene! Det er gult, dommer! (Dommeren gir en Ålgård-spiller tydelig signal om å stoppe spillet, men glemmer å blåse. Høvring krever umiddelbart at Ålgård skal straffes med gult kort.)

-Kom igjen! Kom igjen! Kom igjen! Kom igjen! Kom igjen!.... Bra, Mexi! (HOF maner Sven til innsats, og han lar seg ikke be ti ganger)