Riska - Ålgård 1. september 2016

1. september 2016

Riska - Ålgård 0-2 (0-0)

Riska stadion, 150 tilskuere

Henrik Kommedal headet Ålgård i ledelsen ett kvarter ut i andre omgang, før Aslak Ravndal punkterte kampen på overtid.

Ålgård hadde ballen mest før pause på en våt og tung gressmatte på Riska stadion, men uten å true hjemmelaget noe særlig før Riska satte press rundt halvtimen og fikk en stor sjanse som ble skutt på utsiden av nettveggen. Vi fikk også en stor sjanse like før pause da Bala utfordret og skjøt knallhardt fra 12 meter, men keeper fikk kastet seg og slått ballen ut i feltet, men vi klarte ikke å få sendt returen i mål.

Riska begynte andre omgang best da de stakk en ball gjennom til en gulkledd som under press løftet ballen over Eskil og mål. Ett kvarter ut i omgangen angrep vi på høyrekanten, Geggi skjøt, keeper var på bærtur og ballen havnet hos Henrik som headet ballen i mål.

Mot slutten av kampen satset Riska alt på en utligning, og vi fikk først en sjanse av Arne på et skudd som keeper fikk slått unna, før vi på overtid fikk lagt inn langs bakken fra høyre. Arne nådde ikke helt frem, men ballen gikk videre til Aslak som satte ballen til side for keeper og fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Dermed øket Ålgård årets strålende poengfangst på bortebane til 23 poeng på ni kamper.