2. mai 2012

SIF - Ålgård 0-1 (0-0)

SIF stadion, 75 tilskuere

1. runde i Norgesmesterskapet

Espen Skogen avgjorde cupkampen i Stavanger etter 61 minutter. Men det var spennende på slutten!

Målet: 0-1 (61. min): Her må undertegnede krype til korset og innrømme at han var dypt opptatt av å oppdaterte nettsidenes live-overføring og fikk kun opp hodet tidsnok til å se Skogen sette ballen inn bak SIFs keeper.

1. omgang: Jevnspilt, SIF skapte mest, men hadde kun en farlig sjanse. Ålgård hadde en del av banespillet, men kom kun til en klar sjanse, i tillegg til noen halvsjanser.

2. omgang: SIF ble etterhvert litt slitne og litt irriterte, mens vi overtok mer og mer, og det var ikke ufortjent da Skogen ga oss ledelsen. Vi fortsatte kjøret og vi burde øket da Sven kom alene med SIFs keeper. På slutten var SIF svært nær å pirke inn utligningen, men det endte med avansement for første gang siden 2009!

Overraskelsen: At Rogvi klarte å fortsette etter å ha landet på skulderen. Speaker var skråsikker på at det var slutten av kampen for Rogvis del og ropte ham av banen.