15. mai 2009

Sandnes Ulf - Ålgård 1-1 (1-1)

Sandnes stadion, 975 tilskuere

Ålgård ble første lag til å ta poeng mot Sannes i en rotete, men fartsfylt og spennende kamp...

Kampen: Fæl start der vi var passive og knapt kom oss over midten første kvarteret. Kom igjen under tidlig på et svært enkelt mål, men slet oss inn og fikk en noe heldig utligning midtveis i omgangen. Kom mer og mer med og gikk til pause med positiv følelse.

Etter pause trykket hjemmelaget på det meste av omgangen, men vi holdt brukbart følge på sjansestatistikken og ofret livet for å holde buret reint bakover. Kunne tatt alle poengene på to store sjanser, men var alt i alt fornøyd med 1-1.

Målet: Øystein kriger og vinner på corner, forsøket avklares, men bare ut til Henke som hamrer inn utligningen

Corner: 9-3

Sjanser: 9-6

Overraskelsen: Sannis stilte med samme speaker som ifjor, og han var faktisk ikke så ille

Mest gledelig: Ofringen i egen boks og at vi skaper sjanser på en dag da vi spillemessig var under pari

Tungt å svelge: Det enkle målet imot og dommerens utallige billige frispark utenfor boksen vår