Sola - Ålgård 19. mars 2014

19. mars 2014

Sola - Ålgård 2-2 (1-1)

Sola kunstgress, 25 tilskuere

Et etter hvert svært ungt Ålgård spilte 2-2 mot et kvasst Sola-lag. Tre spillere debuterte for Ålgård.

Sola åpnet friskt mot et skadeskutt ÅFK-lag og hadde tre halvsjanser det første kvarteret, nærmest var Morten Eriksen da han fikk ballen enkelt innenfor sekstenmeteren, men Høvring, for anledningen både kaptein og midtstopper, taklet kontant og satte umiddelbart i gang et angrep som til slutt havnet hos Solas keeper.

Monsen tegnet seg først på scoringslista på et frispark fra 20 meter etter halvtimen, skuddet med høyrefoten gikk i muren, men returen med venstre gikk via stolperota. Det var kanskje ikke helt ufortjent at Sola utlignet, men vi burde forhindret måten det kom på. Sola fikk corner, og i sonen rett foran Marius var det helt tomt, dermed kunne en Sola-spiller heade ballen enkelt i bakken og inn i mål.

Vi starter andre omgang bra og skaper noen gode angrep, men Sola tar ledelsen, igjen på dødball, denne gang på frispark rett foran mål på 20 meters hold, skuddet gikk rett i mål. Ålgård hadde gjort alle sine bytter, og ungguttene gjorde det bra, da Sindre slo en lang pasning langs bakken mot Lars Thomas, han triller ballen enkelt forbi Solas keeper, og kampen endte dermed 2-2.

Josh Gallagher fikk en omgang, og han gjorde sakene sine bra på midten, men pådro seg gult kort etter en unødvendig hard takling to minutter før full tid. Håvard Eidem og Kristofer Atli Bjarnarson fikk også sine første innhopp på A-laget.