Hopp til navigering Hopp til søk

31. januar 2009

SIF - Ålgård 4-3 (1-0)

Kåsen kunstgress, ? tilskuere

Ålgård-spillerne gikk forbannet av Kåsen-kunstgresset etter å ha tapt for Adecco-klare SIF, og heldigvis gikk sinnet på at tapet var direkte ufortjent...

Sjanser: 10-8

Corner: 5-3

Kampen: Vi åpnet meget bra, spilte oss til 4 store sjanser før de fikk sin første, en svinbillig straffe som ble brent, vi fikk ledelse før dommeren påny vurderte feil, deres utligning skulle vært annulert for offside. Vi var klart best før pause.

Så ut til å falle ut av det og fikk scoring imot tidlig i 2. omgang, men snudde imponerende til 3-2. Virket til å ha full kontroll over frustrerte hvitkledde spillere. Helt mot slutten viste vi at vi fortsatt slipper inn lette mål, da SIF snudde tilbake og vant.

Våre 3 beste: Thuns, Gix, Skogen

Mest positivt: Skaper veldig mye, spissduo i storform, formasjonsmessig mye bra, tryggere med ball

Kan bedres: Lette mål imot, for mye syting på dommer