Vardeneset - Ålgård 1. mars 2012

1. mars 2012

Vardeneset - Ålgård 0-5 (0-1)

Modenabanen, 30 tilskuere

Ålgård brukte første omgang torsdag til å male Vardeneset i stykker. I andre omgang kom scoringene.

Målene: 0-1 (45. min): Flott gjennomspill til Aslak som legges i bakken innenfor sekstenmeteren, Torger skyter straffen hardt i mål selv om keeper går til rett side. 0-2 (65. min): Vetle spilles gjennom, alene med keeper legger han uegoistisk ballen til siden til Skogen som sender ballen i det tomme målet. 0-3 (69. min): Innkast fra Fredrik til Skogen som skyter, keeper fomler ballen i mål. 0-4 (76. min): Flott pasning til Vetle bak et stillestående Vardeneset-forsvar. Vetle skyter ballen hardt i mål. 0-5 (77. min): Lieng overlapper på venstrekanten og legger inn til Henning som skyter, Vetle setter inn returen.

1. omgang: Vardeneset fikk tidlig en billig corner hvor de var nær scoring, men etter dette var det jevnt over et lag på banen. Ålgård stod høyt og presset Vardeneset tilbake. Etter 10 minutter fikk Ålgård et frispark like utenfor sekstenmeteren, skuddet fra Lieng strøk like over tverrliggeren. Ti minutter senere slo en hardt presset Tommy en nydelig klarering/pasning til Fredrik som ble lagt i bakken. Torger skyter knallhardt fra 20 meter, men keeper slår til corner. Ålgård fortjente ledelsen ved pause da straffesparket var det siste som skjedde i omgangen.

2. omgang: Vardeneset fikk en spiller utvist etter fem minutter etter en alt for hard/alt for sen "tackling" på Tommy. Den siste halvtimen skapte Ålgård sjanse på sjanse, og laget scorer fire mål, to ved Vetle som spilte sin første kamp i vår, og to ved Skogen. Det kunne blitt mer. Sindre var svært nær scoring da han fikk headet et innlegg fra Fredrik like over målet.