Vidar - Ålgård 11. august 2012

11. august 2012

Vidar - Ålgård 2-4 (2-0)

Lassa stadion, 130 tilskuere (da Skogen scoret hørtes det ut som alle var fra Ålgård)

Ålgård lå under 2-0 ved pause, og det så ut som Vidar hadde full kontroll. Men i et magisk kvarter i andre omgang ble vertene gjort til statister da Ålgård eksploderte med den ene scoringen vakrere enn den forrige!

1. omgang: Vidar gikk høyt på banen fra start, men skapte ikke store sjanser før de etter kvarteret får corner. Ballen slås hardt inn i feltet, markeringene glipper i Ålgårds forsvar, og Lasse Ihle stiger til værs og header Vidar i ledelsen. Ålgård kommer mer med etter dette, men Vidar kontrer etter et Ålgård-angrep og tar effektivt ledelsen 2-0 til pause.

2. omgang: Totalt sett dominerte Ålgård omgangen, selv om Vidar kom til noen sporadiske angrep. To ganger er Vidar alene med Valland som kaster seg og blokkerer ballen med glitrende redninger. Men det var Ålgårds omgang, først og fremst på grunn av et magisk kvarter hvor ketchup-flaska endelig løsnet som startet da Gunnar stupheader pasningen fra Sigbjørn i mål og sluttet da Vetle headet inn 4-2 14 minutter senere. Mellom disse hadde Andy kaldt satt ballen til side for keeper, mens Skogen ga Ålgård ledelsen med en glitrende scoring etter 71 minutter. Etter dette spilte Ålgård med selvtillit, mens Vidar løp rundt og lurte på hvor det ble av ledelsen.