Hopp til navigering Hopp til søk

20. april 2013

Vidar - Ålgård 3-2 (0-1)

Lassa kunstgress, 100 tilskuere

Ålgård tok ledelsen ved Geir Høyland i første omgang, men igjen slipper vi motstanderen inn i kampen og står igjen med ingenting.

Målene:

0-1 (33. min): Ålgård presser Vidar, ballen ender hos Geir Høyland (bildet) som skyter nede ved høyre stolperot, keeper er etter ballen, men klarer ikke å hindre scoring.

2-2 (89. min): Klabb og babb foran Vidars mål. Edwin tar ballen og skyter til venstre for keeper.

Første omgang var nokså jevnspilt, men Ålgård stod for mye av spillet, mens Vidar slo mye langt. Etter scoringen hadde Ålgård flere brukbare sjanser til å øke, og inntrykket ved pause var at det var gjestene som styrte kampen.

Kampen fortsatte i samme spor etter pause, Ålgård hadde flere gode sjanser til å øke, men vi klarer aldri å drepe kampen. Vidar har skiftet ut sin ærverdige logo med Fenrisulven, men i de første 70 minuttene fremstod de mer som valper. Ålgård var klart best og var på vei mot nye tre poeng.

Helt ut av det blå gir dommeren Vidar straffe etter at en Vidar-spiller sparker i Torger idet han klarerer ballen på (muligens innenfor?) sekstenmeteren. Den scorer Herrem på, og dette gav pudlene blod på tann. Ti minutter før slutt blir ballen slått hardt langs bakken innenfor ÅFKs sekstenmeter, på bakre stolpe strekker to Vidar-spillere seg etter ballen, men ingen av dem klarer å sette ballen i tomt mål.

Tre minutter senere hjelper det derimot ikke at vi redder to ganger på streken, det tredje forsøket går i mål. Vi utligner like før slutt, men så lar dommeren Vidar-spillerne overta dømmingen, og lausbikkjene bosetter seg innenfor vår sekstenmeter. Det går galt, og gleden over i det minste å ha fått med oss noe fra Stavanger blir blåst bort.