Vidar - Ålgård 22. januar 2012

22. januar 2012

Vidar - Ålgård 0-2 (0-2)

Randaberg Arena, 150 tilskuere

Ålgård hevet seg etter lørdagens kamp mot EIK og vant 2-0 mot Vidar etter scoringer av Michael Bekke og Øystein Rugland, begge på dødball.

Målene: 1-0 (26. min): Ålgård får frispark fra rundt 20 meter, Bekke skyter ballen via en Vidar-spiller i mål. 2-0 (29. min): Bekke slår en corner på andre stolpe, Øystein header ballen knallhardt i mål.

1. omgang: Jevn åpning, Vidar frempå med et par halvsjanser rundt 10 minutter, og kommer enda litt nærmere etter 24 minutter da Thuns takler, ballen ruller inn i midten og Vidar skyter fra 20 meter, men Magnus er i vinkelen og slår ballen over. Ålgård scorer så målene etter hardt press. Fortjent Ålgård-ledelse etter at laget skapte de største sjansene.

2. omgang: Jevnspilt, men Vidar er flere ganger frempå alene foran Magnus, men header og skyter utenfor. Største Ålgård-sjanse kommer etter 84 minutter da Øystein igjen møter ballen på andre stolpe på corner, men denne gangen kaster Vidar seg foran ballen og får blokkert og sendt ballen til ny corner.