Vidar - Ålgård 9. mars 2012

9. mars 2012

Vidar - Ålgård 5-1 (1-0)

Lassa kunstgress, 30 tilskuere

Vidar tok ledelsen på tampen av første omgang mot spillets gang. Ålgård utlignet umiddelbart etter pause. Etter det gikk det bare en vei...

Målet: 1-1 (47. min): Vetle får ballen litt til venstre foran Vidars sekstenmeter, drar mot høyre og skyter hardt forbi keeper.

1. omgang: Jevnspilt omgang hvor Ålgård skapte de største sjansene til Vidar får et frispark midt på Ålgårds banehalvdel fire minutter før pause. Ballen slås høyt inn mot femmeteren, Ålgård roter og Vidar scorer.

2. omgang: Vi startet omgangen godt med høyere intensitet på topp og fikk betalt umiddelbart, men det tok bare tre minutter før Vidar legger inn fra høyre og tar ledelsen tilbake. Etter dette tar Vidar mer og mer over og scorer ytterligere tre mål før kampen er over.