Vindbjart - Ålgård 5. mai 2012

5. mai 2012

Vindbjart - Ålgård 2-2 (1-0)

Moseidmoen stadion, 150 tilskuere

Etter en jevn første omgang, ble vi totalt overkjørt i andre omgang. Men Vetle Høivik og Espen Skogen scoret hvert sitt mål mot spillets gang og sikret uavgjort.

1. omgang: Jevnspilt omgang, men Vindbjart hadde de to største sjansene, først måtte Gunnar kaste seg helt ned ved stolperota for å slå ballen unna, senere var han sjanseløs da Gausdal scoret da han stod alene foran mål.

2. omgang: Vi ble rundspilt fra begynnelse til slutt, særlig dominerte Vindbjart det første kvarteret. Men istedet for å score på sine mange og store sjanser, var det Gausdal som gikk på skrått gjennom hele Ålgårds felt før han øket til 2-1 minuttet etter at Skogen spilte Vetle på blankt mål. Skogens mål to minutter på overtid var klassisk og sikret ett ufortjent poeng som føltes som en seier. Ålgård skal ha skryt for å stå på selv om det så svært mørkt ut!

Målene: 1-1 (76. min): Skogen spilles gjennom på høyrekanten, han drar av en Vindbjart-spiller og sentrer på tvers, forbi keeper, til Vetle som setter ballen i det tomme målet. Målet var helt mot spillets gang. 2-2 (92. min): Skogen fikk ballen fra Vetle og skyter fra 20 meter, utenfor venstre spiss av sekstenmeteren. Det virker som om ballen bruker en evighet frem til mål, i en perfekt bue over Reinertsen og sniker seg inn i vinkelen. Klassescoring!

Imponerende: -Skogens scoring -A-laget hiver seg i bussen for å komme seg tilbake til nattevakt på russetreffet i Kongeparken.

Sitater: -Det eneste som er surt på meg er sokkene. (Karri) -Det var godt det ikke var politi her i dag. (Karri om ranet på Moseidmoen)