Revisjon per 30. mar. 2019 kl. 17:02 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

15. juni 2018

Ålgård - Eiger 3-1 (1-1)

Eiger var best for pause, og presset oss tidvis hardt, men Henrik Kommedal leverte et hattrick vi sjelden har sett makan til og sikret 3-1 og tre poeng.

Allerede i åpningsminuttene fikk Ålgård en stor mulighet da Sindre slo en strålende tversoverpasning til Dansken som slo et hardt innlegg i klypene på keeper. Keeper mistet ballen, og Henrik var nær å få foten på ballen. Eiger fikk to cornere på rad etter at vi først endret retning på et svakt frispark fra Eiger hvor Marius måtte ut i full strekk og pirke ballen over tverrliggeren. Den neste corneren treffer en ÅFK-spiller og går så i tverrliggeren og over. Ålgård var nå på hælene, og den påfølgende corneren ble tatt kort, og Eiger skjøt ballen hardt i mål.

Eiger styrte store deler av omgangen etter dette, men vi kom mer med mot slutten, både Henrik og Vetle forsøkte å utfordre, og istedet er Eiger nær å øke ledelsen da de spiller seg helt gjennom mot Marius som kaster seg og slår ballen unna. Vi får et frispark som Einar header like over, og sju minutter før pause leverer Sindre igjen en pasning av meget høy klasse når han løfter ballen over Eigers forsvar, Henriks medtak holder minst like høy klasse, og han triller ballen til side for keeper og i mål.

Kampen tok virkelig fyr i minuttene etterpå, allerede to minutter senere bør vi score når Amir holder ballen sentralt og beveger seg oppover i banen, det kommer flere gode løp på kantene, men Amir venter for lenge og sjansen blir skuslet bort. Nå har vi fått virkelig fart i sakene, Henrik vinner en duell med keeper inne i feltet, og blir taklet hardt og kontant inne i feltet når han skal sette ballen i mål. Vi roper på straffe, men kun minutter senere roper Eiger to ganger på samme sak, uten at dommer lar seg overbevise. Eiger presser hardt inn mot pause, men det står uavgjort når lagene går i garderoben.

Andre omgang startet relativt rolig, men etter rundt kvarteret fikk vi et show av Henrik som vi sjelden har sett makan til. Først jager han et langt fremspill med livet som innsats og vinner duellen med en utrusende Eiger-keeper, han header ballen videre, og når den kommer ned for andre gang header han den i mål. Få minutter senere blir Dansken lagt i bakken på midtstreken, helt ute på sidelinja. Frisparket tas fort, Vikar slår ballen bak Eigers forsvarsslinje, og der kommer Henrik stormende og skyter ballen til venstre og i mål til 3-1-ledelse.

Etter dette surnet de diplomatiske forbindelsene mellom Gjesdal og Eigersund, og resten av kampen var preget av kriging, men vi stod i mot og vant fortjent 3-1.