Revisjon per 31. mar. 2019 kl. 10:26 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

28. september 2018

Ålgård - Midtbygdens 3-0 (3-0)

Klasseredninger av Marius Halvorsen og effektivt angrepsspill gjorde at Ålgård vant 3-0 etter scoringer av Arne-Amar Kotlica (2) og Vetle Birkedal.

Ålgård startet friskt, og allerede etter fem minutter fikk vi en kjempesjanse da Amir serverte Vetle på venstrekanten, han satte fart og slo hardt inn langs bakken i feltet. To minutter senere fikk Kotlica ballen inne i sekstenmeteren, han forsøkte å finne bedre plasserte medspillere, men bestemmer seg til slutt for å prøve selv. Skuddet går knallhardt i motsatt side og vi leder 1-0.

Tre minutter senere får vi en ny stor sjanse, igjen ved Kotlica som kommer gjennom på venstrekanten og slår hardt inn langs bakken, men avslutningen går like utenfor. Etter dette overtar MIL mye av spillet, og vi har bare spilt 12 minutter når Marius Halvorsen må finne frem det aller ypperste av sine evner for å forhindre scoring. MIL kommer gjennom på høyrekanten og slår inn foran mål. Skuddet er knallhardt på omtrent åpent mål, men Marius kaster seg og holder skuddet i nesten fast grep. En fantastisk redning som antagelig er årets redning i 4. divisjon.

MIL spiller seg til flere sjanser, men Marius er oppe i krysset og slår ballen unna på en corner. Vi var på hælene, og det var helt utrolig at gjestene ikke hadde scoret, noe som antagelig irriterte MIL-spillerne grenseløst da de nærmest seg pause, for MIL hadde regelrett herjet med Ålgård store deler av omgangen.

Amir Habibi spilte en meget god første omgang, kun slått av suverene Halvorsen i mål, og syv minutter før pause løftet han ballen over MILs stopperpar, den så litt lang ut, men Vetle trakk seg ikke og fikk pirket ballen med seg forbi en fomlende MIL-keeper. Vetle hadde dermed åpent mål og trillet ballen enkelt inn til 2-0.

3-0 kom bare to minutter etterpå, på ny var det Habibi som var servitør, men denne gang fra venstrekanten. Han fant Kotlica inn i feltet med en pasning langs bakken, og Kotlica sendte ballen inn ned ved stolperota.

Andre omgang ble langt tammere, først og fremst fordi vi i langt større grad klarer å hindre MIL i å komme fremover og komme til særlige sjanser. De hadde riktignok et par, men i kveld var Marius i det helt umulige hjørnet og var banens klart beste spiller. På slutten kom Thomas Ree Jensen inn og fikk sin første kamp for Ålgård. Godt gjennomført kamp av Ålgård som nå kun trenger å se oppover på tabellen i resten av kampene i høst.