Revisjon per 31. mar. 2019 kl. 10:28 av Algardfkadmin (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

13. august 2018

Ålgård - Nærbø 4-0 (2-0)

Ålgård startet høstsesongen på best mulig måte og vant hele 4-0 etter scoringer av Henrik Kommedal (2) og Amir Habibi (2).

Ålgård viste allerede før minuttet var gått at de mente alvor da Henrik gikk til dødlinja, men pasningen gikk dessverre bak Vetle som kom stormende inn i feltet. Det skulle etter hvert vise seg at Nærbø slet skikkelig med Henrik, og før kvarteret var gått hadde han sendt ballen inn bake keeper to ganger. Først da Sindre vant ballen på midten, Henrik snappet opp ballen, løp gjennom og satte ballen til side for keeper langs bakken. Kun to minutter senere var han på ferde igjen, denne gang fra venstre kant, og skuddet gikk hardt over keeper og i mål. Nærbø hadde sine muligheter gjennom omgangen, og ved flere anledninger var vi på vaklende grunn i forsvar, men ineffektivitet og resolutt keeperspill hindret baklengsmål. Vi burde nok hatt et par scoringer mer, men kanonaden fra Vetle, Samir, Sindre (opp til flere ganger) og Henrik gikk stort sett i keeper eller like utenfor.

Amir Habibi kom inn i pausen, og han brukte åtte minutter på å tegne seg på scoringslista. Igjen var Henrik svært delaktig da Nærbøs keeper sendte ballen rett i føttene på ham. Han gikk til dødlinja, fant Amir bedre plassert, og han skjøt ballen hardt og høyt til side for keeper og i mål. Offensivt fremstod Ålgård meget solid, og Nærbø hadde store problemer med å forsvare seg mot stadige stikkere retning Henrik og Vetle, og da Nærbø til slutt valgte å vente på stikkeren, dro Amir av to Nærbø-spillere og dundret ballen til side for keeper og i mål fra 20 meter. Ti minutter før slutt fikk Nærbø straffe, men det var definitivt ikke jærbuenes kveld, og skuddet gikk til side for mål. Dermed endte kampen 4-0 til Ålgård og starter høstsesongen på best mulig måte.